Ambitiøs universitets-studerende
til fedt studiejob!

Lyder “online marketing” interessant?
Som noget der er fremtid i?

Vil du lære:

  • Hvordan man skaber succes online?
  • Kommer til top på Google?
  • Laver link building og indhold som Google elsker?

Hvis ovenstående passer på dig; så har vi et job til dig!

Du kommer til at lave fængende tekster, som din modtager vil elske!

Lære at formidle budskaber, så din modtager, ikke bare vil læse dem, men vil elske dem. Hvordan man sætter sig i andre folks sted og undersøger hvad de søger efter på Google!

Vigtigst så kommer du til at lære – og arbejde hands on – med hvordan man får et website i top på Google med de rette ord og ved at lave Link Building.

Hvad får du af os?

Okay der er selvfølgelig det der med løn: det får du!

Herudover, så får du et lærerigt job i en ung virksomhed drevet af iværksættere.
Vi laver både opgaver for kunder – og har egne projekter hvor at du skal hjælpe os.

Vi har kontor i centrum af Birkerød, midt på Hovedgaden.

Til dagligt har vi det sjovt, vi har kaffe, vi har travlt, vi har frie rammer, vi har deadlines – og vigtigst af alt så har vi tid til at lære fra os og gøre dig til den bedste online marketing ekspert

Hvad forventer vi af dig?

Mest af alt skal du brænder for kommunikation og online markedsføring. Du skal have et ønske om at arbejde med content marketing og du skal kunne formidle budskaber i øjenhøjde med læseren. Vi leder efter dig, som kan sætte et kryds ved følgende:

  • Du skriver godt – Har praktisk erfaring med at skrive super fede artikler til nettet og at du generelt er god til at formulere dig skriftligt.
  • Du er ung og frisk – Du er studerende inden for markedsføring, kommunikation eller journalistik – eller noget lignende som gør at “online marketing” er interessant og relevant for dig
  • Du er god til at koordinere – Du kan holde flere bolde i luften, trives i et højt tempo og forstår at overholde deadlines.
  • Du er opsøgende – Vi forventer at du kan tage initiativ og er fuld af gå-på-mod.

Hvad kommer du til at lave?

Du får hands-on erfaring med forskellige fede content marketing opgaver, opgaver hvor du virkelig kan være kreativ og lave det fedeste indhold. Derudover kommer du til at køre en del PR opgaver, hvor du skal skaffe opmærksomhed over for eget indhold eller kunders fede nye tiltag.

Alt det praktiske

Stillingen er lønnet, ugentligt timetal kan tilpasses dig og din uddannelse – men vi regner dog med et gennemsnit på mindst 8 timer om ugen). Vi er naturligvis fleksible i forhold til dine eksamener og de store opgaver.

Send din ansøgning og cv til Torben Lønne på [email protected] – du er også meget velkommen til at tage fat i Torben hvis du har spørgsmål til jobbet. Han kan fanges på mail eller på 29 90 81 42

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig